Четирима членове на турско-българско имигрантско семейство са загинали при пожар в

...
Четирима членове на турско-българско имигрантско семейство са загинали при пожар в
Коментари Харесай

Турско-българско семейство загина при пожар в къща в Германия

Ч етирима членове на турско-българско имигрантско семейство са починали при пожар в къща в немския град Золинген. Местните управляващи оповестяват, че огънят, пламнял в четириетажната къща, е лишил живота на мъж, брачната половинка му и двете им деца.

Генералното консулство на Турция в Дюселдорф изрази дълбока тъга за загубата на живота на членовете на общността и пожела на всички потърпевши бързо възобновяване в съболезнователно известие, оповестено в обществените мрежи.

" Искрено се надяваме, че същинското естество на този пожар ще бъде разследвано и изяснено допустимо най-скоро. За тази цел нашето генерално консулство ще продължи да поддържа връзка със съответните органи ", се споделя в него, съобщи АА.

Самоличността на жертвите не беше оповестена незабавно, само че техни съседи обявиха пред локални медии, че те са български жители от турски генезис.

Смята се, че жертвите са били хванати в капан на един от горните етажи, когато дървеното стълбище на остарялата сграда е избухнало в пламъци.

Според представител на пожарната минимум 21 души са били избавени от постройката, а девет са откарани в болница със съществени пострадвания, в това число двама в сериозно положение. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР